Voordelig bezorgen van je producten

e bezorgscooter kopen

Misschien bezorg je als ondernemer al maaltijden of andere producten bij je klanten, en vind je dat het onderhoud de spuigaten uit loopt met al die scooters? Nog maar niet te spreken over de kosten die je moet maken om ze te laten rijden, tanken is nu ook niet het goedkoopste onderdeel. Gaat er iets kapot, dan moet dat ook gerepareerd worden. Al met al is het een duur verhaal, met een e bezorgscooter kopen ben in veel voordeliger uit. Tanken is er niet meer bij, en het onderhoud is ook vele malen voordeliger dan een scooter die op benzine rijdt. 

Eenvoudig opladen in het stopcontact

Er is niets zo vervelend als moeten tanken wanneer je onderweg bent naar een klant, met een e bezorgscooter kopen ben je direct van dit probleem af. Met een volle batterij kun je 50 tot 60 km rijden, neem je een reservebatterij mee is dit het dubbele. Opladen is in een paar uurtjes gedaan, zodat je al snel weer door kunt gaan met het blij maken van je klanten. Geef je ook om het milieu net zoals vele mensen doen, dan zijn de scooters van e-riding.nl zeker aan te raden. Laat je klanten zien dat ook jouw bedrijf aan de toekomst denkt.

e bezorgscooter kopen

Voor de bezorger een sportief model

Natuurlijk is het financiële plaatje en het milieu aspect ook belangrijk, maar een bezorger wil op een vlotte moderne stoere scooter rijden. Ga je als ondernemer deze e bezorgscooter kopen dan zullen je bezorgers er ook erg blij mee zijn. Brede banden, een mooie grote koplamp en een houder voor je smartphone om muziek te luisteren of de goede route te vinden. Omdat je veel ruimte hebt om te zitten, is het niet erg om een lange rit te maken op de scooter. Daar komt ook bij dat je geen last hebt van vieze uitlaatgassen en veel herrie als je aan het rijden bent. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *