Tips om snel en veilig je auto te verkopen zonder gedoe

suzuki verkopen

Ben je van plan om je auto te verkopen? Bijvoorbeeld omdat je te weinig gebruik maakt van je auto of omdat je simpelweg op zoek bent naar iets anders? Dan is het tijd om je auto te verkopen of om in te ruilen. 

Auto verkopen (en er geen voor terugkopen)

Wil je jouw auto verkopen omdat deze overbodig is geworden? Dan zit je niet te wachten op gedoe door je auto aan een particulier te verkopen. We raden je aan om in contact te komen met een auto opkoper. 

Auto verkopen en een andere auto kopen

Ben je jouw huidige auto zat en heb je een andere auto op het oog? Dan kan het efficiënt zijn om je auto in te ruilen bij de autodealer waar je de andere auto wil kopen. Op deze manier voorkom je dat je zelf je auto particulier hoeft te verkopen. Dat voorkomt een hoop gedoe. Bij het zelf verkopen van je auto komt namelijk heel wat kijken. Zo dien je een advertentie aan te maken op een online marktplaats en ga je zelf over de onderhandelingen. Wanneer je een fulltime job hebt, is het niet heel handig om de hele dag door gebeld te worden over de verkoop van je auto. Particuliere autokopers zullen de auto ook willen testen middels een proefrit. Heb je de tijd om deze proefrit te begeleiden? 

Zoals je ziet, er komt heel wat kijken bij het particulier verkopen van je auto. Daarom raden we je aan de auto in te ruilen bij een dealer. 

Je nieuwe auto

Ga je een nieuwe auto kopen? Vraag goed naar de historie van de auto en bekijk de auto kritisch. Zijn er krassen of deukjes aanwezig? Zijn de velgen nog in goede staat of zijn ze direct aan vervanging toe? Mocht dat laatste het geval zijn, dan raden we je aan eens te kijken naar Concaver velgen, JR velgen of Artform velgen. Kijk daarnaast of er garantie zit op de auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *