Tips bij het huren van een trouwauto

Een belangrijk onderdeel van je bruiloft: de trouwauto! Uiteraard mag de juiste trouwauto niet ontbreken wanneer het op jouw trouwdag aankomt. Met een gave trouwauto schiet je de mooiste foto’s en ben je de echte eyecatcher op jouw bruiloft. Het huren van een trouwauto geeft je daarom de perfecte mogelijkheid om één dag eens in die onwijs gave auto te rijden. Hier een aantal tips wanneer je kiest om een trouwauto te huren!

Tip 1. Kies type auto

Dit klinkt vanzelfsprekend, maar begin hier echt op tijd mee. Er zijn onwijs veel modellen die je kunt huren. Kies daarom een auto die echt bij jullie past en waar je bijvoorbeeld al je hele leven in zou willen rijden. Wil je voor een elegante auto gaan met hoogstaande klasse? Kijk dan eens naar een Audi trouwauto. De witte kleur Audi maakt jouw bruiloft nog stijlvoller.

Tip 2. Reserveer op tijd

Wanneer je ervoor kiest om een trouwauto te huren, zorg er dan voor dat je op tijd een keuze hebt gemaakt. Gehuurde auto’s worden steeds populairder, zorg er dus voor dat je deze op tijd reserveert.

Tip 3. Kies vast de fotolocaties

Door alvast de fotolocaties te kiezen, weet je zeker dat je de mooiste foto’s vastgelegd hebt. Je huurt voor één of twee dagen de auto, dus daar moet je optimaal gebruik van maken! Bespaar daarom tijd en ga vast kijken naar mooie locaties voor foto’s met de gehuurde trouwauto.

Tip 4. Bepaal de chauffeur

De meeste autoverhuur bedrijven maken het mogelijk dat je zelf mag rijden. Echter kan het zo zijn dat je zelf liever niet rijdt, maar dat je een chauffeur wilt. Ook dit moet je op tijd bepalen en regelen. Wanneer je twijfelt is er meestal de mogelijkheid om een proefrit te maken met de auto, zodat je vast kunt wennen aan de auto. Aan de hand daarvan kun je alsnog bepalen of je zelf wilt rijden of dat je een chauffeur laat rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *