Snel een leaseauto nodig? Ga voor supershortlease!

Supershortlease is een ideale optie voor iemand die op korte termijn een leaseauto zoekt. Dit is al bij al een voordelige en flexibele manier om snel in je tijdelijke behoefte aan extra mobiliteit te voorzien. Dit is doorgaans een ideaal voor medewerkers die ergens een proeftijd moeten doorlopen of die een kort, tijdelijk contract hebben. Ook ZZP’ers en startende ondernemers maken veelvuldig gebruik van supershortlease.

Groot aanbod

Wat mag je van een leasemaatschappij verwachten?

Er zijn diverse leasemaatschappijen waar je een contract voor supershortlease kunt afsluiten. Van een maatschappij mag je dan ook wel iets verwachten. Zo is een bepaalde mate van pechhulp zeer welkom, bij voorkeur natuurlijk de hele dag door en overal in Europa. Daarnaast mag je er vanuit gaan dat alle verzekeringen en al het onderhoud bij het maandbedrag is inbegrepen. Je leaseauto moet daarbij door de maatschappij opgehaald en weggebracht kunnen worden. Mocht er onderhoud moeten worden uitgevoerd aan je auto, dan mag je best verwachten dat je tijdelijk een leenauto ter beschikking krijgt.

leasemaatschappij

Ga voor elektrisch

Elektrisch rijden wordt ontegenzeglijk steeds populairder. Voor het milieu is dat sowieso een goede zaak, zeker als je in staat bent thuis deze auto op te laden met stroom die door bijvoorbeeld zonnepanelen is opgewekt. Het leasen van elektrische auto’s is daarnaast voordelig omdat je op deze manier niet de initiële hoge aanschafkosten van zo’n voertuig hoeft te betalen. Kortom, je bewijst het milieu een dienst terwijl je portemonnee er niet extra zwaar onder lijdt!