Polderscooters, uw adres in Almere voor een nieuwe scooter!

Polderscooter biedt scooters aan in Almere, voor een hele schappelijke prijs. Bent u bijvoorbeeld opzoek naar een nieuwe scooter voor uzelf? Of heeft uw zoon of dochter reeds een scooterrijbewijs gehaald en zijn jullie opzoek naar een eerste scooter. Ook dan staan wij voor u klaar! Wij bieden zowel nieuwe als tweedehands scooters aan, waarbij de prijzen variëren tussen ongeveer €500 en €3000 euro. Uiteraard zijn er uitschieters. Ook bieden wij de mogelijkheid om de scooter te leasen.  Wij hebben mooie merken in ons assortiment zoals; BTC, Kymco, NIU, Peugeot en natuurlijk Vespa. Ook hebben wij zo’n beetje elk model scooter staan, van retro tot trendy.

Waarom naar Almere voor een scooter?

Nabij Almere staat onze scooterwinkel boordevol scooters. Wij bieden hier scooters aan op een ruimte van ruim 1500m2. Maar niet alleen dat, op onze fysieke locatie is het mogelijk om een proefrit te maken op de scooter die jou op dat moment het meeste aanspreekt. Polderscooter biedt een ongelofelijk ruime keuze, en in de winkel treft u dan ook ruim 200 scooters die sowieso direct uit eigen voorraad leverbaar zijn. Heb je al een mooie scooter? Dan kunnen wij deze op locatie verzien van onderhoud. Bijvoorbeeld voor nieuwe bandjes of een onderhoudsbeurt. Ook een onderhoudspakket is bij ons te koop, hierbij hebben wij een deal waarvoor je in totaal een vast bedrag betaald voor 4 keer onderhoud op onze locatie. Andere dingen nodig voor je scooter? Dan ben je voor accessoires op de juiste plek belandt! Wij bieden verschillende accessoires aan voor de scooters om zo je scooter te voorzien van bescherming of hem up to date te houden! Voor de grootste scootershowroom van Flevoland moet je dus bij ons zijn.

Niet in de mogelijkheid om naar onze locatie? Niet getreurd!

Polderscooter biedt naast alle scooters in onze scooterwinkel in Almere, ook scooters online aan! Op onze site kunt u ons ruime assortiment ook vinden en daar kunt u ook zeker slagen! Heeft u een nieuwe scooter gekocht? Dan wordt deze bezorgd door heel Nederland en is deze ook nog een rijklaar! 

1 gedachte over “Polderscooters, uw adres in Almere voor een nieuwe scooter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *