Op zoek naar een private lease auto?

logo

Ben jij van plan om een private lease auto aan te schaffen? Dan is Mijnprivatelease.com wellicht een handige website om eens te bezoeken. De private lease markt is erg groot en er zijn veel verschillende leasemaatschappijen die auto’s aanbieden tegen verschillende prijzen. Hierdoor kan het best lastig zijn om een goede keuze te maken. Een vergelijkingssite zoals Mijnprivatelease.com komt hierbij goed van pas. Via deze website kun je eenvoudig verschillende leasemaatschappijen met elkaar vergelijken.

De vele opties vergelijken

Door gebruik te maken van deze vergelijker kun je snel en eenvoudig alle opties zien die worden aangeboden door de verschillende leasemaatschappijen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Peugeot 108? Dan kun je precies zien welke uitrusting de auto heeft, de specificaties en voor welke prijs deze wordt aangeboden door de verschillende leasemaatschappijen. Ook kun je in een overzichtelijke tabel per leaseperiode en kilometerbundel alle prijzen zien. Wil je deze auto bijvoorbeeld leasen voor een periode van 24 maanden met een kilometerbundel van 10.000 km per jaar? Dan kun je maar liefst uit 6 verschillende leasemaatschappijen kiezen en gemakkelijk de goedkoopste leaseauto kiezen.

De verschillende kilometerbundels

Als je de prijzen vergelijkt zal de prijs goedkoper zijn wanneer je voor een lage kilometerbundel kiest. Wanneer je veel kilometers verwacht te gaan rijden en dus een grotere kilometerbundel neemt zal de prijs hoger liggen. De meest voorkomende kilometerbundels waar je uit kunt kiezen zijn 5.000, 10.000, 15.000, 20.000, 25.000, 30.000 en 35.000 kilometer. Je kunt beter kiezen voor een iets ruimere kilometerbundel dan een kleinere. Want wanneer je meer kilometers rijdt dan is vastgelegd in je leasecontract zul je een extra vergoeding moeten betalen per meer gereden kilometer. Bepaal daarom altijd van te voren je budget per maand en welke auto en bijbehorende leaesperiode en kilometerbundel hier het beste bij past.