Met alles in 1, in één keer klaar

De meeste mensen hebben een bloedhekel aan het regelen van allerlei privé administratieve zaken. Vrije tijd is al schaars en dan zit je niet te wachten op administratie die jenog moet doen. Eén van die zaken is het regelen van je abonnement bijvoorbeeld voor je internet, maar ook je televisie en je telefonie. Dat kan zowel mobiel zijn als vast. Die laatste komt echter steeds minder voor doordat we tegenwoordig bijna allemaal een onbeperkte belbundel hebben in ons mobiele abonnement. Als je deze drie diensten combineert heet dat het alles in 1 abonnement. Super makkelijk. In dit blog vertellen we je hoe je het juiste abonnement voor jezelf vindt.

Het vinden van het juiste alles in 1 abonnement

Als je naar een alles in 1 abonnement op zoek gaat dan doe je dat meestal online. Alle informatie is daar te vinden en ook het afsluiten kun je online regelen. Als je in een zoekmachine op zoek gaat naar een alles in 1 abonnement kom je deze informatie eigenlijk snel tegen. Als je dit via objectieve informatie wilt regelen dan is het verstandig om gebruik te maken van een vergelijkingssite. Je vindt hier de objectieve informatie waar we het eerder over hadden. Daarnaast kun je hier het aanbod van de verschillende aanbieders met elkaar vergelijken. Dat doe je door allereerst je postcode in te toetsen. Hierna verschijnen de aanbieders die bij jou in de buurt beschikbaar zijn. Ook zie je vaak welke snelheid van internet je bij jou in de buurt kunt verwachten. Je ziet ze meestal overzichtelijk op een rijtje staan waardoor het gemakkelijk vergelijken is. je klikt vervolgens op het beste aanbod van jou en vervolgens kom je gelijk op de website van deze aanbieder terecht waarna je soepel door je aanvraag heen kunt. Over het algemeen wordt ook geregeld dat je abonnement bij de huidige aanbieder wordt stopgezet.

Welke alles in 1 abonnement heb ik nodig

In de eerste alinea gaf ik al aan dat voor veel mensen geldt dat er geen behoefte meer is aan vaste telefonie. Daar is een alles in 1 abonnement dus minder geschikt voor. Je ziet ook dat er veel gekozen wordt voor een internet en tv abonnement en dat de gezinsleden zelf en op een andere manier hun mobiele abonnement regelen.Een overweging zou ook nog kunnen zijn om in je alles in 1 abonnement je mobiele abonnement af te sluiten. Dit zie je steeds meer en je kunt voor al je gezinsleden in één keer alles regelen. Daarbij heb je ook nog grip over hoe je kinderen hun mobiel gebruiken.