Hoe werkt (auto)transport?

Om de transport te kunnen regelen moet Transporting Wheels eerst weten welk type voertuig ze moeten transporteren. Zo is Transporting Wheels in staat om auto’s, vrachtwagens, aanhangwagens, machines en landbouwmachines te transporteren. Zowel via de weg als via het water.

Vervolgens is het van belang om te weten waar het voertuig naartoe moet worden getransporteerd. Zo kan er een goede schatting worden gemaakt van de kosten van deze transportatie, hier heeft Transporting Wheels een slimme tool voor op haar website. 

Ook is het levertermijn erg belangrijk. Het is belangrijk dat de klant weet waar die aan toe is wanneer hij/zij kiest voor de transportatie van voertuig(en). Vaak kan je ook een express transportdienst aanvragen. Deze dienst brengt extra kosten met zich mee, maar zorgt voor een snellere transportatie van je voertuig.

Daarnaast is het bij veel bedrijven mogelijk om te leveren en af te halen door heel Nederland maar ook in Europa. Zo biedt Transporting Wheels de dienst autotransport Europa aan, welke bestaat uit het leveren en aan. In veel landen wereldwijd is het mogelijk om te leveren, maar is afhalen niet mogelijk. In enkele landen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika is het niet mogelijk om te leveren of af te halen. 
Geïnteresseerd in het transporteren van je voertuig door een bedrijf die uitsluitend samenwerkt met betrouwbare transportpartners? Vraag dan snel een offerte aan bij Transporting Wheels, zo kan er direct aan de slag worden gegaan met het transporteren van je voertuig over de hele wereld! Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *