Haartransplantatie, -laseren of lip fillers? Dit moet je weten!

In deze blogs vertellen we jullie iets meer over populaire schoonheidsingrepen. Veel mannen laten tegenwoordig een haartransplantatie doen en vrouwen kiezen voor een look met vollere lippen. Haar laseren is bij beide een veel gewenste ingreep. Wil je meer over deze behandelingen lezen? Kom meer te weten in dit artikel! 

 

Haartransplantatie

Heeft u haarproblemen? Wellicht is een haartransplantatie bij Dokter Cinik voor jou de oplossing. Een haartransplantatie is namelijk een blijvende oplossing om een kaal hoofd tegen te gaan. In tegenstelling tot vele andere schoonheidsoperaties blijft een haartransplantatie voor het leven. Maar hoe werkt een haartransplantatie dan? Er worden grafts geïmplementeerd vanuit de ene plaats op uw hoofd naar een andere plaats. Op deze manier wordt de haardichtheid vergroot en volume op kale plekken nemen toe. Deze zogenoemde donor gebieden kunnen namelijk wel wat missen. Er zijn verschillende technieken te vinden hoe haartransplantatie uitgevoerd kan worden. Lees je daarom van te voren altijd goed in. Een haartransplantatie wordt een steeds populairdere schoonheidsingreep onder mannen. 

 

Haar laseren

In plaats van haar implementeren is een andere populaire behandeling juist het haar weglaseren. Er komen steeds meer hairless laser klinieken in de stad omdat de vraag hiernaar vergroot. Door haar te laseren hoef jij je in de zomer niet druk meer te maken over ongewenste haargroei. Veel plekken die de gelaserd worden zijn bijvoorbeeld oksels, bikinilijn en benen. Bij mannen is het laseren van ongewenst rug haar populair. Het weglaseren van haar is wel een lang proces. Het kan wel 1 tot 2 jaar duren voordat het haar helemaal is verdwenen. Maak een afspraak bij een kliniek en doe een proefbehandeling. Vervolgens kan je bepalen of jij hiermee door wilt gaan. Belangrijk is dat je niet in aanraking bent geweest met de zon op de specifieke plek waar jij wilt gaan laseren, omdat dit voor huidbeschadiging kan zorgen. 

 

Lip fillers

Heb jij altijd al vollere lippen willen hebben? Het inspuiten van lip fillers is een steeds meer gebruikte oplossing. Het is een veilige en natuurlijke manier om je lippen te vergroten. Wees wel altijd kritisch op de uitvoerende specialist. Je wilt natuurlijk niet dat zo’n ingreep misgaat, want er wordt wel aan je gezicht gewerkt en dat kan je niet verbergen. Informeer ook bij de specialist of lipfillers wel geschikt zijn voor jou, want gezondheid staat voorop. Lip fillersblijven 6 tot 12 maanden. De behandeling kan als zeer pijnlijk ervaren worden en na 3 tot 5 dagen zie je het eindresultaat. Plan deze ingreep nooit vlak voor een sociaal evenement zoals een festival, bruiloft of concert. In de 3 tot 5 dagen voordat jij het eindresultaat hebt, zwellen de lippen namelijk enorm op en kunnen er blauwe plekjes ontstaan. Wat veel mensen niet weten is dat je er toch niet iets aan kunt doen als je niet tevreden bent met het resultaat. Door enzymen in te spuiten zal het eerder ingespoten hyaluronzuur afnemen en ga je weer terug naar je eigen lippen.