Een leuk model kiezen

natuur

In het verkeer wil je lekker door kunnen rijden, helaas sta je in bijna iedere stad met de auto vast. Ben je dit ook zat, en wil je ook helpen om het milieu schoner te houden? Met een elektrische chopper sla je twee vliegen in één klap, omdat de chopper op een batterij rijdt ben je lekker milieuvriendelijk bezig. Achteraan aansluiten in de rij is er niet meer bij, lachend zonder helm rijd je langs alle auto’s op weg naar je bestemming. Met een Spyder Wheelz ben je altijd snel waar je moet zijn.

Opvallend door het design

Bij het ontwerpen van de elektrische chopper is extra aandacht besteedt aan het design, twee schitterende modellen met ieder hun unieke eigenschappen. De Regular Edition als je geruisloos en zonder op te vallen naar je bestemming wilt gaan, de Black Edition als je met een felle kleur het leuk vindt om gezien te worden. Verder hebben de beide modellen dezelfde eigenschappen, brede banden en lekker veel ruimte tussen het stuur en het zadel om comfortabel te kunnen zitten.

elektrische chopper

Je dagje weg wordt nog leuker

Stel je eens voor met je vrienden lekker een dagje erop uit trekken met de elektrische scooter, je kunt onderweg een praatje maken want geluid maakt de chopper niet. En de helm mag je ook vergeten, deze hoef je namelijk niet op tijdens het rijden. De wegligging van de chopper is perfect door de brede banden, de mooie ronde koplamp geeft de chopper een stoere en leuke uitstraling. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *