Een goede voorbereiding op de winter

      Geen reacties op Een goede voorbereiding op de winter

Met een hittegolf op komst, willen we helemaal nog niet aan de winter denken. Vandaag was het boven de dertig graden en de komende week is het tussen de 25 en 30 graden. We willen niet aan de winter en aan de kou denken. We willen genieten van de zon en we willen alleen maar bedenken of we naar het strand gaan, een zwemplas of eventueel thuis het zwembadje op gaan zetten omdat het anders niet uit te houden is wanneer je niet in het water te vinden bent. Maar deze blog zal daar helaas niet over gaan. Nee deze blog gaat over grote maten winterjassen, kleine maten winterjassen, heren winterjassen met grote of kleine maten en uiteraard ook winterjas dames grote maten. Alle winterjassen komen hier in terug.

 

Voor wat voor winterjas ga jij?

Iedereen heeft een eigen smaak. En zelf ben ik daar ontzettend blij mee. Vooral omdat iedereen dan iets anders mooi vindt en er gigantisch veel variatie over straat zal lopen en niemand hetzelfde gekleed zal gaan. Tuurlijk die kans zit er wel in maar we zijn allemaal uniek en we zullen het niet snel tegen komen. Misschien wel iemand met hetzelfde kledingstuk, want dat is meer dan normaal. Maar helemaal hetzelfde zal het niet worden. Maar voor wat voor winterjas ga jij dan eigenlijk?

 

Kies jij een zwarte winterjas met weinig versiersels eraan en eentje die basic is? Het voordeel daaraan is wel dat de jas overal goed bij te combineren is en dat je nergens aan hoeft te denken. Want je zal nooit erachter komen dat de kleur van jouw broek niet bij de kleur van jouw jas past. Want ja, zwart past overal bij. Dus met die vele voordelen zou je bijna geen nadeel kunnen bedenken toch? Nou die hebben we wel. Want het is wel zo dat je met een zwarte jas in het donker minder goed zichtbaar bent. En aangezien de winterperiode veel uit donkere dagen bestaat is dat misschien niet altijd even handig.

 

Maar ga je voor een gekleurde jas ben je wel altijd zichtbaar maar kan je wel vaker het probleem hebben of de jas wel helemaal bij jouw outfit past die je op dat moment aan hebt. Veel mensen zullen zich er niet aan storen en zal het eigenlijk ook helemaal niet opvallen. Maar als je daar zelf gevoelig voor bent dan hou je daar zeker weten rekening mee en kan dat het soms best wel lastig maken hoe leuk een gekleurde jas ook kan zijn.