Dsquared2, Hip maar toch ook netjes

Als je op zoek bent naar een hip maar toch wat exclusiever merk dan is het zeker de moeite waard om eens de collectie van Dsquared2 te bekijken. Het is een kledingmerk wat is gestart door een tweelingbroer uit canada. Dat alleen al maakt het merk uniek. Er zijn niet zoveel merken die een collectie hebben die ontworpen is door twee personen en zeker niet door een tweeling. Het merk laat zich kenmerken door een hippe stijl maar toch ook netjes. Het is pas iets meer dan 2 jaar geleden dat ook in een aantal Nederlandse winkels dit merk te verkrijgen is. Dat betekent dat nu nog de kans klein is dat je iemand anders gaat tegenkomen in dit merk. Graag vertellen we je in dit blog daarom graag wat er zoal in de collectie van Dsquared2 aanwezig is.

Waar bestaat de collectie van Dsquared2 uit?

Het poplairste item in de collectie van dit merk zijn de Dsquared2 shirts. Voor zowel de dames als de heren is hierin ook een uitgebreide collectie aanwezig. De shirts kenmerken zich door vooral veel kleur. Het zijn vrolijke en kleurrijke ontwerpen. Let op de prijzen zijn behoorlijk echter heb je dan wel iets exclusief en uitstekende kwaliteit. Dit geldt overigens voor alle items uit de collectie. Want naast de shirts hebben ze ook een aantal spijkerbroeken. Ook hierin zijn vaak grappige en kleurrijke elementen in verwerkt. Denk daarbij aan verfspetters of mini scheurtjes. Een wat jonger item in de collectie is de zwembroek. Een mooi item om straks hip mee op het strand te lopen. Een shirt van Dsquared2 en de broek is compleet te maken met een paar sneakers van dit merk, ook hierin hebben ze aan aantal soorten in de collectie zitten. En om het echt af te maken zijn er nog de Dsquared2 caps. Ook hippe items met veel kleuren. Uitreraard zijn deze items prima te combineren met andere merken.

Waar is dit merk te verkrijgen?

Zoals al een paar keer aangegeven is dit merk op slechts een aantal plekken te verkrijgen. Er zijn een aantal zaken in Amsterdam en Rotterdam die dit merk in hun assortiment hebben opgenomen. Ook online kun je dit merk inmiddels op een aantal plekken kopen. Dus ik zou zeggen beginnen eens met googlen en je zult vanzelf wel wat plekken vinden waar het merk te verkrijgen is.