De voordelen van auto leasen autoleasecenter

Als je de voorkeur geeft om je bedrijfswagen zakelijk te gaan leasen, dan heb je automatisch in Nederland recht op fiscale voordelen. Met financial lease bijvoorbeeld geniet je van zowel investeringsaftrek- als van renteaftrek. Zo schuim je een deel van de winst af. Dat heeft tot gevolg dat je een bepaald lager bedrag overhoudt waar je in normale omstandigheden belasting over betaalt. Daarnaast is de BTW aftrekbaar en mag je de auto fiscaal afschrijven. Jaarlijks zorgt dit dat je enkele honderden euro’s bespaart met je auto en met het nieuwste modeltype kunt rondrijden. Die fiscale constructie is voor de meeste ondernemers doorslaggevend om te kiezen voor auto leasen autoleasecenter. Bij operational lease kan je geen profijt halen van fiscaalvriendelijke voordelen.

 De toegankelijkheid van elektrische wagens

Wanneer je bedrijf zich milieubewust profileert, kan je dit voor de buitenwereld uitstralen met een elektrische wagen. Van de andere kant hangt aan zo’n visitekaartje voor de onderneming een stevige prijs aan vast. Anderzijds maakt auto leasen autoleasecenter het elektrisch autorijden veel toegankelijker. Maandelijks moet je weliswaar meer betalen dan je gewoon bent bij een afbetaling van een modale vierwieler, maar door milieubewust met een wagen om te springen denk je al heel wat stappen vooruit dan concurrerende bedrijven. En hoef je je geen zorgen meer te maken over de stijgende brandstofprijzen.

 De groei van een ondernemer dankzij auto leasen autoleasecenter

Bedrijfsleiders willen groeien met hun onderneming. Om dat streefdoel te bereiken, moet er worden geïnvesteerd. Denk maar in het personeelsbestand, kantoor- of fabrieksruimte of extra gespecialiseerde machines. Door zakelijk autoleasen wordt het uitbreiden van het wagenpark minder risicovol. Je weet perfect wat je uitgave maandelijks is zodat je je geen zorgen hoeft te maken van andere onvoorziene onkosten. Dat zorgt voor een geruststellend gevoel bij iedere bedrijfsleider. Bovendien heb je geen lening lopen bij een bankinstelling. Voor kleine ondernemingen vormen leningen tegenwoordig een probleem dat je op deze manier kan omzeilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *