De bekendste Internationale transport bedrijven

Voor het transporteren van goederen zijn veel zaken nodig die geregeld moeten worden. Denk hierbij aan vrachtwagens, vliegverkeer, de douane, en als het gaat om pakketjes ook pakketcontroles. De internationale transportbedrijven moeten zich ook houden aan bepaalde regels, wat ook aardig veel werk veroorloofd om alles in het bedrijf volgens de regels geregeld te hebben.

Daarnaast is duurzaamheid ook een belangrijk aspect, gas en benzine worden steeds duurder en zijn slecht voor het milieu en de klimaatverandering. Daarom zijn sommige bedrijven ook bezig met innovatieve oplossingen voor het gebruik van gassen en benzine. Dit alles wordt vaak regelt door een of meerdere bedrijven. De bekendste bedrijven voor internationaal transport worden voor u in dit artikel op een rijtje gezet.

DHL

DHL is ontstaan vanuit Deutsche Post DHL, DHL is ontstaan op 25 september 1969 in San Fransisco (Verenigde Staten). De naam DHL is ontstaan vanuit de 3 personen die het bedrijf hadden opgericht, genaamd Adrian Dalsey, Larry Hillblom & Robert Lynn. Van hun achternamen hebben zij allen de eerste letter genomen en deze gebruikt voor het samenstellen van de naam DHL. Na veel ontwikkelingen is DHL gegroeid tot een groot internationaal postbedrijf met vier bedrijfsonderdelen hieronder vallen: Post-e-commerce, DHL Express, DHL Global Forwarding, Freight en DHL Supply Chain. Bij DHL kun je als bedrijf terecht voor enorm veel verschillende zaken zoals magazijn werken, transport en distributie, geïntegreerde logistiek, douane beveiliging en verzekeringen, groene logistiek en ten slotte visibility en risicobeheer.

DSV

DSV is een wereldwijd logistiek bedrijf die constante wereldwijde transport en logistiek aanbieden aan hun klanten. Het bedrijf is opgericht in 1976. Ze proberen hun logistiek en transport duurzamer te maken, zodat de toekomst duurzamer in zicht kan worden gebracht. DSV is een internationale transport bedrijf die toeleveringsketens van klanten optimaliseert, duurzame oplossingen probeert te ontwikkelen en daarnaast verantwoord probeert om te gaan met de bronnen waar zij gebruik van maken. Ze zorgen er ook voor dat de klant ziet hoeveel CO2 er uitgestoten is bij het vervoeren van hun pakketje. Ze stellen de klant en het milieu op een hoge prioriteit.

Sinotrans

Sinotrans bestaat sinds 20 november 2002, en daarbij is dit transportbedrijf het jongste bedrijf in deze lijst. Dit bedrijf gevestigd in China en is daar ook een van de grootste logistiek bedrijven. Het bedrijf biedt naast transport diensten ook taken zoals opslag- en terminal diensten, vrachtvervoer en zeevervoer. Benieuwd naar meer informatie over dit bedrijf? Online kun je additionele informatie lezen zodat je op de hoogte bent van alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *