Alles wat je moet weten over operational lease

Ben jij ondernemer of heb je een werkgever die jou de mogelijkheid geeft om gebruik te maken van operational lease? In dat geval is het goed dat je dit artikel doorleest zodat je zeker weet dat je de juiste keuze zult gaan maken. We zullen hieronder namelijk alle belangrijke aspecten op het gebied van operational lease beschrijven zodat je altijd de juiste keuze zult maken als het hierop aankomt. Hierdoor weet je zeker dat je bij een langdurig contract rekening hebt gehouden met alle mogelijke scenario’s en belangrijke aandachtspunten. Mocht je voor operational lease willen gaan, maar heb jij nog additionele vragen? Dan is het zeker aan te raden om eerst deze vragen beantwoordt te krijgen zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Vraag bijvoorbeeld al je vragen aan lease.auto, een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is.

Voor welke periode lease

Ben jij van plan om via operational lease gebruik te gaan maken om een auto voor langere tijd te gaan huren? In dat geval is het goed om te kijken naar de mogelijkheden zodat je hier niet voor verrassingen komt te staan. Het leasen via operational lease duurt minimaal 24 maanden en maximaal 60 maanden. Des te langer je besluit de betreffende autot e gaan leasen, des te goedkoper het maandelijkse bedrag wordt. Het is daarom goed om te kijken wat jouw perosonlijke wensen zijn en om op basis van deze wensen je looptijd te bepalen.Wil jij bijvoorbeeld een mooie auto rijden voor een zo goedkoop mogelijke prijs? In dat geval is het aan te raden om de looptijd maximaal te zetten op 60 maanden. 

Welke kosten dien je te betalen?

Ben jij van plan om gebruik te maken van operational lease? Dan is het goed om te weten welke kosten je hebt. Bij operational lease dien je alleen de maandelijkse kosten te betalen die je maakt voor het huren van de auto. Alle overige kosten worden gedekt door de leasemaatschappij waardoor jij geen omkijken hebt naar eventuele bijkomende kosten. Dat is natuurlijk erg prettig, want hierdoor kun jij alles doen zonder dat je er continue voor hoeft te betalen. Benzine is natuurlijk ook een kostenpost die voor jouw eigen rekening komt. Heb jij een grote werkgever? In dat geval is het mogelijk dat de werkgever ook deze kosten bepaald inclusief het leasebedrag waarbij jij alleen de bijtelling dient te betalen. Kortom, een ideale situatie en zeker aan te raden als je werkgever dit besluit te gaan vergoeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *